S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Darázsirtás biztonságosan

A darázsfészek

Ha azt tapasztaljuk, hogy egyre több a darázs kertünkben, vagy házunk, lakásunk környezetében, valószínűsíthető hogy darázsfészket is fogunk találni. Ilyenkor darázsirtásra lesz szükség! Naplementekor, amikor térnek vissza fészkükbe a rovarok, könnyebben megtaláljuk a fészket. Ahogy megtaláltuk, azonnal szabaduljunk meg tőle, azonban legyünk nagyon elővigyázatosak! A fokozott veszély miatt tanácsos minden esetben szakembereket hívni!

Darázsirtás a fészeknél

A darázsfészek lehet fában, padláson, repedésekben, a földben, szinte bármilyen üreges helyen előfordulhat. Az irtás során mindig csak a szükséges távolságra közelítsük meg a fészket, mivel a darazsak ilyenkor agresszívakká válhatnak, így megnövekedik a támadás esélye is. Minden esetben vegyük igénybe darázsirtó szakember segítségét!

Darázsirtás módszerei

A darázsirtás történhet permetezéssel vagy porzással. Permetezésnél az – erre alkalmas – rovarirtót közvetlenül a fészekbe, vagy akár környékére kell juttatni. A nehezen elérhető helyeken ajánlott a porzás.

Hol keressük a darázsfészket?

Leggyakrabban a következő helyeken találhatunk darázsfészket: teraszon, ablakban, erkélyen, padlástéren, redőnytokban, széldeszkánál, eresz alatt, tetőcserép alatt


Bővebben itt olvashat a darázsirtásról!

Webdesign, holnapkészítés: