S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Vérszívók a hálószobában – ágyi poloska

Sokan nem is tudnak a létezésükről, pedig komoly veszélyt jelentenek. Éjjeli viszketés, valami irritálja bőrünket, bizony az ágyi poloska lehet ennek okozója... Az ágyi poloska csípése nemcsak irritációhoz, hanem súlyos fertőzésekhez is vezethet. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan néz ki az ágyi poloska, és mik a tünetek, hogyan kezelhetők azok, és milyen eszközökkel kell a poloskát kiirtani.

Az ágyi poloska olyan vérszívó rovar, mely az ágy repedéseiben, réseiben rejtőzik, és csak éjjel jön elő vért szívni. Egészen kis termetű, lapos, vöröses színű. Vérszívás közben nyálat juttat a bőrbe, a sebek esetenként elfertőződhetnek az állandó vakarás miatt.

Hogyan űzzük ki az ágyi poloskát a lakásból?

Az átlagos rovarirtó-szerek sajnos nem segítenek az ágyi poloska esetében, speciális poloskaölővel kell próbálkozni. Az összes fellelhető helyét át kell vizsgálni, ahol a rovar előfordulhat, meg kell szabadulni a fertőzött ágymatractól, lepedőtől azonnal!
A legbiztosabb mindenképp az, ha szakemberekre, azaz hivatásos rovarirtókra bízzuk a dolgot. Az összes fertőzött ruhaneműt, ágyneműt ki kell mosni alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez a petéket is ki kell irtani, ehhez át kell sikálni az ágyat, a bútorokat és a réseket. Porszívóval és gőztisztítással is eltüntethetők a peték. A poloskairtás mellett a megelőzés is alapvető: figyeljünk, hogy ne hozzunk be vérszívókat a lakásba, idegen helyen töltött éjszaka, vagy kirándulás után.

Óvintézkedések ágyi poloska esetén

Amikor viszkető piros csípéseket találunk magunkon, családtagjainkon, egyből ellenőrizzük az ágyat!
Amennyiben a lakás tényleg fertőzött, a legjobb, ha hivatásos rovarirtó szakembert hívunk és rájuk bízzuk az irtást.


Bővebben itt olvashat az ágyi poloska irtásról!

Webdesign, holnapkészítés: