S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Poloskairtás házilag

Ágyi poloska biztosan?

Mivel nappal nem mutatkozik, illetve a szoba rejtett zugaiban, matrac alatt, repedésekben húzza meg magát,
így a poloskát igen nehéz észrevenni, a rá utaló jelekből kell "olvasnunk". Ilyen árulkodó jel lehet a poloska levedlett külső rétege, mely jellegzetes barnás-vöröses színű, vagy ürüléke, mely igen apró fekete pötty.
Ezek jellemzően az ágyon és az ágy körül találhatók. A poloskát legbiztosabban azonban csípéséről ismerhetjük fel. Az ágyi poloska csípéséről itt talál további információkat.

Hogyan kerül otthonunkba az ágyi poloska?

A poloska minket használ az otthonunkba való bejutáshoz. Hazavihetjük más lakásból, nyaralóból, szállodából, akár használt holmik vásárlásakor vagy éppen a szomszédos lakásokból is átjöhet hozzánk. Nagyon fontos az észlelés után mielőbb elkezdeni a poloskairtást, mivel az ágyi poloska nagyon gyorsan szaporodik.

Poloskairtás házilag

Első lépésként a poloska által fertőzött ágyneműt, és huzatokat mossuk ki minél magasabb hőfokon.
(lehetőség szerint 90°–on, ha az anyag engedi) Következő lépésként magát az ágyat kell alaposan áttisztítanunk. Használjunk fertőtlenítőszert, vagy speciálisan erre a célra gyártott rovarirtót.
Az ágy megtisztítása után következhet a többi bútor is. Lehetőség szerint minden elérhető részét töröljük át alaposan a bútoroknak. Nagy fertőzés esetén nem kizárt, hogy meg kell szabadulnunk matracunktól, akár még ágyunktól is. Azonban mielőtt ezt megtennénk, hívjunk rovarirtó szakembert!


Bővebben itt olvashat a poloskairtásról!

Webdesign, holnapkészítés: