S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Csótányirtás társasházak részére

Hatásos csótányirtás társasházakban

Újra és újra megjelennek a csótányok lakásunkban? A csótányirtás is csak ideig-óráig jelent megoldást?
A szomszédok is panaszkodnak? Mivel a csótányok a csövek mentén, szellőzőjáratokban közlekednek,
így a társasházakban a sikeres rovarirtás titka, hogy annak minden egyes lakója együttműködjön, így minden lakásban megtörténjen az irtás.

Megfelelő csótányirtó szerek

Amikor a rovarirtók bejutottak a lakásokba, közös helyiségekbe, a megfelelő szerek használatával, a megfelelő módokon elkezdődhet a csótányirtás. Ez történhet gélezéssel. Többféle csótányirtó gél létezik, érdemes szakemberre bízni a választást. A csótányirtó gél szagtalan, barna vagy fehér színű, kizárólag csótányokra ártalmas. Másik, szintén hatásos módszer a permetezés. A permetezést permetezőgéppel, vízalapú vegyszerekkel végzik. Ezek a vegyszerek kizárólag hidegvérű szervezetre ártalmasak. A várható legsikeresebb és leggyorsabb eredményt a fent említett két módszer kombinálása jelentheti!

A csótányirtó szerek elhelyezése

A gélt 3-6 mm átmérőjű pontok formájában a lakásokban, közös helyiségekben található vizes blokkok és azok környékén (rések, repedések, szellőzőjáratok) kell elhelyezni. A permetezés szélek, sarkok, szegélyek, küszöbök, rések környékén kell elvégezni kb. 10-20 cm széles területen.


Bővebben itt olvashat a csótányirtásról!

Webdesign, holnapkészítés: