S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Mire kell figyelni, ha rovarirtást rendelünk?

Nem elég, hogy ellepték lakásunkat, házunkat, raktárunkat vagy kertünket a kártevők, még akkor is "résen" kell lennünk, amikor ki akarjuk irtani őket! Jogosan várjuk el, hogy pénzünkért minőségi szolgáltatást kapjunk, és a rovarirtás is sikeres legyen!

Mitől jó egy rovarirtó szakember, mire kell figyelnünk?

Rovarirtás természetbarát anyagokkal

Mondjon bárki bármit, a rovarok, kartevők eltüntetésénél még fontosabb, hogy a felhasznált rovarirtó szerek környezetünkre és egészségünkre ne legyenek ártalmasak!
Szakembereink bevizsgált kiváló minőségű, az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan szerekkel végzik munkájukat!

Rovarirtás garanciával

Valószínűleg csalódottak lennénk, ha pl. az elvégzett csótányirtás után pár héttel újra feltűnnének otthonunkban a betolakodók! Erre jelent megoldást, ha olyan céget keresünk, akik vállalnak munkájukra garanciát!
1 hónapnál kevesebb garanciával, vagy garancia nélkül soha ne rendeljünk csótányirtást!
Cégünk csótányirtásra 1 hónap garanciát vállal. További szolgáltatásainkhoz tartozó garanciális feltételeinkről információt talál szolgáltatások menüpontokban, vagy felvilágosítást kérhet ügyfélszolgálatunktól!

Rovarirtás azonnal

Olyan céget válasszunk, akik minél hamarabb, lehetőség szerint azonnal el tudják kezdeni az irtást. Miért fontos ez? A kártevők folyamatosan szaporodnak, így minél többet késlekedünk az irtás megkezdésével, annál nagyobb munka lesz megszabadulni tőlük.
Cégünk akár azonnal meg tudja kezdeni az irtást otthonában, telephelyén! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Rovarirtás korszerű anyagokkal

A rovarok, kártevők egy bizonyos szer kizárólagos alkalmazása mellett immunissá válhatnak arra, így irtásuk nem lesz sikeres. Fontos, hogy különböző, lehetőség szerint a legkorszerűbb szerekkel végezze a rovarirtó cég az irtást.

Rovarirtás diszkréten

Bárhol, így a legjobb háztartásban is előfordul, mégse szeretnénk, ha velünk is megtörténne. Vagy legalább mások ne tudjanak róla! Nem vet ránk jó fényt, ha szomszédaink, vásárlóink, vendégeink meglátják, hogy nálunk bizony vannak rovarok, végeztessük az irtást diszkréten!


Amennyiben további kérdése lenne, mi igyekszünk megválaszolni azokat! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Webdesign, holnapkészítés: