S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
Hétfőtől Péntekig, 8-16-ig

Kérjen visszahívást!

  Ellenőrző kód!

Hangyairtás házilag

Vonulnak a hangyák a konyhában, a szobában, végig az egész lakáson? Először is győződjünk meg róla, hogy nincsen morzsa, étel a földön. Takarítsunk fel nagy odafigyeléssel, ugyanis a hangyákat ezek vonzzák lakásunkba, házunka. Ha ezzel megvagyunk, kezdődhet a hangyairtás! Léteznek praktikák, melyeket ki lehet próbálni. Azonban, ha nem válik be csak a professzionális hangyairtás lehet a megoldás!

Hangyairtás citrommal

Facsarjuk ki pár citrom levét, vagy használhatunk citromhéjakat is. Spricceljük be azokat a helyeket, ahol bejuthatnak a hangyák a lakásba, házba. Mivel sok rovarhoz hasonlóan, a hangyák sem szeretik a citrom illatát, ez a módszer távol tartja őket. Megpróbálkozhatunk 4-5 citrom levével felmosni a padlót, így biztosan, nem hagyjuk ki a vonulási útvonalakat.

Hangyairtás sütőporral

Az egyik leghatékonyabbnak vélt módszer a sütőpor. Szórjunk szét sütőport a vonulási útvonalon, a szegélylécek mentén, vagy akár mögöttük is, ha megoldható. A hangyák megeszik a sütőport, felfújódnak tőle és elpusztulnak. Szintén hatásos lehet, ha egy kis tálba porcukorral kevert sütőport helyezünk el otthonunk pár pontján. Ezt a hangyák beviszik a fészekbe, ahol megeszik, és elpusztulnak.

Hangyairtás liszttel

Éléskamrákban, spájzokban alkalmazzunk lisztet a hangyák távol tartására, mivel annak illata nem idegen ezen területektől. A polcok hátuljára és elejére érdemes szórni lisztet. A lisztet természetesen a lakás bármely részén használhatjuk.

Hangyairtás ecettel

Keverjünk össze egyenlő arányban vizet és ecetet. Töltsük bele egy szórófejes üvegbe, és spricceljük be a hangyák vonulásának egész útvonalát! Mivel a hangyák nem szeretik az ecet szagát, így hamarosan kénytelenek lesznek arrébb állni!

Hangyairtás paprikával

A legerősebb paprikára lesz szükségünk, ami csak megtalálható háztartásunkban! :)
Szintén a vonulási, illetve a bejutási helyekre szórjunk paprikát, így tudjuk távol tartani otthonunktól a hangyákat!


Ha egyik megoldás sem segít, nézze meg, hogyan végezzük mi a hangyairtást!

Webdesign, holnapkészítés: