S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
(0670) 611 3070

Kérjen visszahívást!

Poloskairtás házilag

Ágyi poloska biztosan?

Mivel nappal nem mutatkozik, illetve a szoba rejtett zugaiban, matrac alatt, repedésekben húzza meg magát,
így a poloskát igen nehéz észrevenni, a rá utaló jelekből kell "olvasnunk". Ilyen árulkodó jel lehet a poloska levedlett külső rétege, mely jellegzetes barnás-vöröses színű, vagy ürüléke, mely igen apró fekete pötty.
Ezek jellemzően az ágyon és az ágy körül találhatók. A poloskát legbiztosabban azonban csípéséről ismerhetjük fel. Az ágyi poloska csípéséről itt talál további információkat.

Hogyan kerül otthonunkba az ágyi poloska?

A poloska minket használ az otthonunkba való bejutáshoz. Hazavihetjük más lakásból, nyaralóból, szállodából, akár használt holmik vásárlásakor vagy éppen a szomszédos lakásokból is átjöhet hozzánk. Nagyon fontos az észlelés után mielőbb elkezdeni a poloskairtást, mivel az ágyi poloska nagyon gyorsan szaporodik.

Poloskairtás házilag

Első lépésként a poloska által fertőzött ágyneműt, és huzatokat mossuk ki minél magasabb hőfokon.
(lehetőség szerint 90°–on, ha az anyag engedi) Következő lépésként magát az ágyat kell alaposan áttisztítanunk. Használjunk fertőtlenítőszert, vagy speciálisan erre a célra gyártott rovarirtót.
Az ágy megtisztítása után következhet a többi bútor is. Lehetőség szerint minden elérhető részét töröljük át alaposan a bútoroknak. Nagy fertőzés esetén nem kizárt, hogy meg kell szabadulnunk matracunktól, akár még ágyunktól is. Azonban mielőtt ezt megtennénk, hívjunk rovarirtó szakembert!


Bővebben itt olvashat a poloskairtásról!

Webdesign, holnapkészítés: