S.O.S. Rovarirtó Kft. - rovarirtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, ágyi poloskairtás, hangyairtás, kullancsirtás, patkányirtás, egérirtás, gyomirtás
Rovarirtás akció, kedvezmények!
(061) 342 7337
(0670) 607 7088
(0670) 611 3070

Kérjen visszahívást!

Csótányirtás társasházak részére

Hatásos csótányirtás társasházakban

Újra és újra megjelennek a csótányok lakásunkban? A csótányirtás is csak ideig-óráig jelent megoldást?
A szomszédok is panaszkodnak? Mivel a csótányok a csövek mentén, szellőzőjáratokban közlekednek,
így a társasházakban a sikeres rovarirtás titka, hogy annak minden egyes lakója együttműködjön, így minden lakásban megtörténjen az irtás.

Megfelelő csótányirtó szerek

Amikor a rovarirtók bejutottak a lakásokba, közös helyiségekbe, a megfelelő szerek használatával, a megfelelő módokon elkezdődhet a csótányirtás. Ez történhet gélezéssel. Többféle csótányirtó gél létezik, érdemes szakemberre bízni a választást. A csótányirtó gél szagtalan, barna vagy fehér színű, kizárólag csótányokra ártalmas. Másik, szintén hatásos módszer a permetezés. A permetezést permetezőgéppel, vízalapú vegyszerekkel végzik. Ezek a vegyszerek kizárólag hidegvérű szervezetre ártalmasak. A várható legsikeresebb és leggyorsabb eredményt a fent említett két módszer kombinálása jelentheti!

A csótányirtó szerek elhelyezése

A gélt 3-6 mm átmérőjű pontok formájában a lakásokban, közös helyiségekben található vizes blokkok és azok környékén (rések, repedések, szellőzőjáratok) kell elhelyezni. A permetezés szélek, sarkok, szegélyek, küszöbök, rések környékén kell elvégezni kb. 10-20 cm széles területen.


Bővebben itt olvashat a csótányirtásról!

Webdesign, holnapkészítés: